bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

bulvar



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
yazarların velosipedlə bağlı xatirələri - bakı - sözaltı etiraf - park bulvar - sumqayıt - yazarların paylaşmaq istədikləri şeirlər - dənizkənarı bulvar - sözaltı sözlük - azərbaycandakı insan modelləri
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+3 əjdaha

2. opüşmenin insan geninden cıxıb qerar kağızlarında yazıldığı analoqu olmayan ölkenin sahib olduğu yegane ve cıqqılı parkı. illerdi bulvarımzla öyüne öyüne qurtarammadıq halbuki dünyadaki örneklerine baxdığımız zaman ne qeder aciz bir park olduğu ortaya cıxır.

+2 əjdaha

1. heç bir hezz almadığım bakının denizkenarı parkı. ama bir çoxuna göre bakı sadece bulvardan ibaretdir, veya her bir ferd bulvarda heftede br defe gezmelidir. bugünlerde herhalda eurovisionun getirdiyi yeniliklerden biri olmalıdır ki bulvarda öpüşmeye resmi olaraq icaze verilib, meseleye münasibetlerse iki cürdür: pis baxıram yaxşı baxıram http://kisalink.tk/9k4

+7 əjdaha

12. Bir çoxlarının sevdiyi,digərlərinin isə nifrət etdiyi Dənizkənarı bulvarın hal-hazırda dövlətə 160.254azn borcu var.

+1 əjdaha

10. bulvar romanlarinin qəhrəmanlari-bulvar ədəbiyyatda bir janirdir.janrin tələbləri gərəyi əsasən qadin tovlamağla məşqul olan belə ədəbi qəhrəmanlar zabit kimi qədd-qamətli,amma mülki geyimli kişilər olurdular.bulvar romanlarinin yaradicilari sirasina yazarlardan horj one.ksavye de montelen,pyer dekursel və d'enneri daxil idi.

+1 əjdaha

3. bu deqiqe ele bir veziyetdeyem ki bakının o bulvarı üçün bele darıxıram. tanım: axırıncı variantda bele insanın darıxmayacağı yerdir.

+1 əjdaha

4. getmemey üçün elimnen geleni elediyim, amma xeyirxah dostlarım sayesinde getmeye mecbur olduğum park idi iki il evvel üçün. amma ankaradan oturub düşünende niye de yox deyirem. bakıda gedilecek başqa hara varki?



hamısını göstər

bulvar