bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

yolda yeriyərkən əlimi tut deyən sevgili



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

2. normal, adi sevgilidir. belke, heyatı boyu el-ele geden sevgililere hesed aparmışdır, indi o da elemey istiyir. belke menevi deyeri var onun üçün el-ele tutmağın? ölersiz tutsaz?!

+3 əjdaha

1. intihar sebebidir. ne elimi tut deyen qızı nede yolda el-ele gezenleri anlamıram. herşey sikdir et yeni tanışmış manıs ve civileri anladıq 6-7 illik sevgililer size nolub? dünyanın sonudu? xahiş edirem durun sikdirin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim.

+2 əjdaha

3. tuttuğu elin onu qoruyacağını düşünen sevgilidi. tekbaşınalığın ne olduğundan xeberi olmadığı üçün sadece elinden tutmağınız bele ona bes edecekdir. smic olmuyun tutun elini. elinizi tutmaq isteyen qız yaxşı bir şeydi de elini tutmaq istiyib de tutammadığınız bax bu problemdi.

+2 əjdaha

4. ferqli menalar dasiyabiler.romantizm/sene toxunmaq istemesi/ego/elini tutmasa yixilacagini dusunmesi/gormemisdiy.eslinde pis sey deil.arada bir elemeyi meslehet gorurem.maraqli hissdi.ama unutmamaq lazimdi ki elini tutan sevgiliyle eline yapisib qalan sevgili arasinda boyuy ferq var...

+1 əjdaha

7. qarşı cinsdən şəfqət gözləyən sevgilidir. istəyi yerinə yetirilməlidir. bəlkə də sevgilisini itirməkdən qorxur. ola bilər.

+1 əjdaha

8. deyən qızdırsa, oğlanın diqqətini qarşıdan gələn başqa qızlardan yayındırmağa çalışır.



hamısını göstər

yolda yeriyərkən əlimi tut deyən sevgili