bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
ebay(2)

14 yazar | 16 başlıq | 20 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 20 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Bad boy 6 m/kitab oxumaq üçün app 6 m/nothing phone 1 1 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

ebay(2)

#digər

agalar men 11 dekabr 2014 tarixinde ebaydan koynek sifarish vermishem. bundan evvelki sifarishimde 2 hefteye gelmishdi. bu ise artig 1 ildiki xeber yoxdu* ahaha . sabah gonderene email yazacam. eger bir xeber olmasa shikayet nece ede bilerem? paypala veya ebayin ozune. hansi daha yaxshidir?

fripp
08.01.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Qaqa eslinde menim de başıma gelib bele hadise. Ona göre de men sene vere bilerdim lazımi meslehet. Yeni bilirem burda ne verib baş. Amma o bir il zarafatına göre bundan edirem imtina.

oxuyucu @7453

User Avatar

2. ne verib bas
edirem imtina
men sene vere bilerdim lazimi meslehet


bu gizli civi yazardisa huzuruma gonderin...

amı götü dağıtdım geldim @7459

User Avatar

3. Sifariş verəndə çox vaxt altda yazılır təxmini gəlmə tarixi. Mən bir albom sifariş vermişəm fevral mart arası gəlib çıxacaq. Səbəb isə yaşadığımız ölkədi. Əlaqə saxlayıb soruşa bilərsən, böyük ehtimalla cavab verəcək.

thelastcrow @7464

User Avatar

4. 3 aya gələn mallar olur. itib batır, ya gömrüyün kayfı dombalır, saxlayır biraz. narahat olma gələcək.

tahirson @7484

sən də yaz