bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
manyak eden verdis
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

manyak eden verdis

#digər

salam sozluk ehli. pramoi sohbete girirem mende bele bir verdis emele gelib son vaxtlar hamiya sapalag atmag istirem. tek hamiya yox hemde ozumede oturdugum yerde ozume sapalag atiram. hele avtobusda dusene yaxn vurub qaciram bidefede cayniki basima vurmusdular ona gore. yeniki vezyet goz gabagindadir evvel yoxuydu sonralar emele geldi. ne etsem gecer nece edim qurtulun bu verdisden bunu yazarken eld 3 defe ozume qoydum uzum agriyir neyse.

gizli
13.06.2021 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. psixiatrlıqdı sənin case-in. obsessiv-kompulsiv kimi bir şey hiss elədim.

gizli @77792

User Avatar

2. psixiatra getmelisen mutleq amma obsessiv kompulsiv deyil cunki bu xestelikde dushunursen etmirsen. bele olsa idi sapalaq atmaqdan qorxardin butun gunu fikirleserdin ki birden ataram ama etmezdin. senin ki turet sindromuna oxsayir amma yene de burda diaqnoz tapmaq duzgun deyil

gizli @77793

User Avatar

3. @77793 okbdə düşünürsən edirsən. Etmə hissəsinə görə kompulsiv deyirlər elə. Tək düşünmə olsa idi sadəcə obsessiv deyərdilər. Misal üçün okb olan biri yarım saat filan əlini yuya bilər çünki əlinin təmiz olmadığını dayanmadan hiss edir. Bunu da özü istəyərək düşünmür. Amma yenə də kompleks bir şeydi psixiatr bilər düzgün diaqnozu.

gizli @77794

User Avatar

4. duz deyirsen kompulsiv hissesini hec nezerde tutmadim. eger ozunu mecbur hissedirse sapalaq vurmaga ya etmese bashina nese pis birsey geleceyini dusunurse ola biler belke de. ama bu hereketi hec fikirlesmeden edirse bir de gorur artiq sapalaqlayib onda daha cox turete benzeyir :d umid edirem tezlikle psixiatra gedib duzgun mualiceni alar.

gizli @77800

User Avatar

5. Məzələnirsiz?

gizli @77805

User Avatar

6. Bu nədi amk oxuya oxuya mən də gülmə krizinə girdim. Çaynik məsələsi vapşe osdurağa oxşayır.
Allah şəfa versin amk

gizli @77819

User Avatar

7. Başqaları şapalağ atanda kayfını tutabilirsən bəs? Yoxsa onda xoşuna gəlmir

gizli @77821

sən də yaz