bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
Heç kesin qozuna olmayan,mühitde ezilen insana meslehetler

14 yazar | 16 başlıq | 20 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 20 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Bad boy 6 m/kitab oxumaq üçün app 6 m/nothing phone 1 1 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

Heç kesin qozuna olmayan,mühitde ezilen insana meslehetler

#digər

Herbi kazarmada qalıram hamı oğlandır her adi şeyden insanla çox pis mezelenirler,ezirler en çox bu nehirde ezilen de menem intiharı düşünürsem ciddi ciddi özgüvenim 0dır bilirem müveqqetidir amma yene de yüksek potensialın olduğunu bile bile ezildiyini görmek adamı bezdirir

alcheri
31.01.2024 cins: kişi
mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. İngilis dili bilirsənsə buna bax 50 cent qardaşımız sənin probleminin həllini çox yaxşı izah edir(ingilis dili bilmirsənsə translate ə yaz)

https://youtube.com/shorts/8zIqJMROuUY?si=nRJgbdGKucXvLSbS

Oxu iş tap evlən yoxsa peysərsən @91401

User Avatar

2. ozguvenin 0 olsaydi, yuksek potensialinin oldugunu bilmezdin. :D

birinci ede bileceyin sey bacardigin qeder mesafeli olmaqdir. cunki hadisenin cox icinde olanda lap da insan saglam dusunme qabiliyyetini itire biler.

bir de sen niye onlarin qozuna olmaga calisirsan ki? ehtimal ki, bunu hiss edirler. lazimdirsa tek qal, ozunu qruplarina salmaga calissan, serhedlerin daha da istifadeye musait hala geler.
kicik bir zarafatdirsa, sen de onlarla gulme, fikir verme, sen de qoz qoyma yeni. sene fiziki ve s. zerer verecek derecedirse, sikayet ele. ozunu mudafie etmekden cekinme

yalniz xeste ruhlu insanlar qarsisindaki ezmeye calisaraq zovq ala biler.

haillucifer @91403

User Avatar postun sahibi

3. @91403 yox fiziki zerer vermirler amma hər adj şeydı mənə ilişib alay etmələri bir birilıri ilə yaxın olmaları qoyir mənə niyə axı 50-60 nəfərlik bölüydə 3-4 nəfər xaric hamı ilə vəziyyət göt günündə oldun nujenni bir nəfər yaxın olmasın kinrahat dostumdu deyim bütün gün onlarla oluram onlarla oyurub dururam onlarla yemek yeyirem onlarla eybi kazarmada yatıram hara kimi məsafə qoyum axı :(

alcheri @91404

User Avatar

4. Zarafatlara qoz qoymasan yenə məzələnəcəklər qoz qoy sən onlardan pis məzələn onlarnan heç vaxt altda qalma vursalar səndə vur nə itirəcəksən?Onlar poxa yığılışan milçək kimidilər zəif adam görən kimi yığılışırlar sik dağıd hamısını.

Oxu iş tap evlən yoxsa peysərsən @91405

User Avatar postun sahibi

5. @91405 şiddet qeti olmur prosta ki hansı ilə məzələnim mən məzələndikcə onlar daha çox üstümə gəlir yenə əzilən mən oluram,dəli şeytan deyir hamısının telefonuna trojan sox sik aöızların prosta qorxuram uniden sikdir ederler ksldfıdgkdps

alcheri @91406

User Avatar

6. @91404 anlayiram e cetindir. yeni, en azi ruhen mesafe qoymaga calis. seni de biraz yumsaq gorubler deye lap uste qoyurlar.

ele adamlara men de zarafatlasim, dost olaram belke temasi kecmez. ciddi sekilde bir defe rahatsiz oldugunu bildir, ondan sonra bulasmamaga calis. sonra sohbet fiziki siddete dogru geder, senin de onlarin da heyati qaralar.
gordukce sen eseblesirsen, tesir edir sene etdikleri seyler bilerek daha cox tehrik edecekler yoxsa.

hami bir noqtede gullesini yaralaya bilmediyi seye tuslamaqdan vazkecer. sonra yavas-yavas silahlarini zerersizlesdirenden sonra ele agirligini ortaya qoymaga calis ki, butun kazarma bilsin ki, alcheriye bu zarafati etmek olmaz.

yeni onlarin agizlarini buke bilmezsen, kontrol ede bilmezsen. amma onlarin bambili zarafatlarinin seni incitmemesine icaze vermeye bilersen. neyi meselen laga qoyurlar? hereketlerinimi, gorunusunumu? seni sen eden seylerdir, vecine alma.
indi acib baxsan instada meshurlara doludur lag-lagi commentlerle. biri yazir burnun eyridir, o biri yazir ne bilim bele oturursan, digeri geyimin beledir deyir. onlar vecine almirlar, bilir ki, hansisa yataginda o terefe asan ezik bekarciliqdan trolluq edir.

hadi gorelim seni!
hetta her hefte update ele mesleheti

haillucifer @91407

sən də yaz