bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
goz (nezer) fikirleriniz?
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

goz (nezer) fikirleriniz?

#digər

bunu men kecmisde olmus ve ele indi de olan bizde ve ayri milletlerdeki bir sira batil inanclardan ferqsiz oldugun dusunurem.ateistem.amma ateizmin dogru oldugu dusuncesine gelene kimi belke 2 illik bir proses arasdirma oxuma kecmisem.yeni en azindan dinsizlik deyek.bu movzu haqqinda ise cox az informasiyam var.siz burda coxu agilli basli adamlardi.bu barede dusunceniz nedir?bunun gerceklik payi var?ozunuz inanirsiz ya yox?en sade dusunurem ki eger bu realliq olsa onda dunyanin en gozel modelleri filan instagram zad isletmeye basliyan kimi heresi bir cur olmeli idi.milyonlar onlarin gozelliyine hesed aparir amma yene de qoz kimi yasiyirlar.bu size bos gorune biler amma mene cox onemli ve maraqli movzudur.son zamanlar aglima ilisib.meslehetlerinizi esirgemeyin.minnetdaram.


21.06.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Mence batil inancdan ote bir sey deyil.

oxuyucu @19091

User Avatar

2. enerji en cox gozden cixir.burda ateistlik dindarliq bir sey yoxdu

eksisozlukcu @19099

User Avatar

3. məncə buna cognitive bias deyirlər ingiliscə. bu yaxınlarda oxumuşam, haqqında yazmağa ürəy eləmirəm. bir psixologiya oxumuş adam olsaydı yazardı sözlüyə.
not: yanlış anlaşılma olmasın. gözə (nəzərə) inanmaq cognitive biasın bir növündən irəli gələ bilər demək istəyirəm.

qatiq qaradi blet @19100

User Avatar

4. insanların başına gələn hərşeyi bir səbəbə bağlama istəyi və egodan irəli gələn bir mif.

mcmanus @19101

User Avatar

5. mence de mifden basqa bir sey deyil.yene de fikirlerinizi oyrenmek istedim.cunki birbasa bunun yalan oldugu heyatda gorunur.bunu gormemek ucun kor olmaq lazimdir mence.sadece men de daxil beynimize yeridilib ve dusunce terzine, sebeb-netice mentiqine (yalnis) tesir edir.

oxuyucu @19103

sən də yaz