bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
"söhbət"

20 yazar | 7 başlıq | 49 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 49 yeni entry
#zirzəmi 3 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting euro 2024 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 m/Work and travel 2 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

"söhbət"

#digər

salam əziz sözlükdaşlar. deməli mən bir poxa düşmüşəm. buna görə də "söhbət"ə gedirəm. amma belə şeylərin necə olduğu haqda heç bir fikrim yoxdu. sizdən xahişim mənə bir iki məsləhət verəsiz.

gizli
21.03.2016 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. bax əgər söhbət etməyi bacarmırsansa söhbət etməyi məsləhət görmürəm çünki düz olsanda səhv çıxa bilərsən ona görədə qolunda güc varsa və yanında çoxlu tanışın olacaqsa çatan kimi qoy təssüflər olsunki səhvdə olsan düz çıxacaqsan işin işindən.yox dediyim kimi deyilsense söhbeti fırlatmağın yolunu düşün.(ilk dəfədəki özüm öz yazdığıma umbay verdim)

murad_bəy_pala @32539

User Avatar postun sahibi

2. Qolumda guc var olmagina amma qorxuram ki men bunu doysem sohbet uzanar ve bu oz dostlarini cagirar hansi ki bele yerlerde istirak edib amma bunun eksine menim bele hec bir dostum yoxdur efsuslar olsun ki

gizli @32542

User Avatar

3. Neçe yaşındasız ala siz. Söhbet nedi?

gizli @32543

User Avatar postun sahibi

4. Haqlisiz amma bu adamlar deyir ki mene gore zibile dusubler ona gore de men bunlara pul vermeliyem men ise deyirem ki siz oz diqqetsizliyinize gore dusmusuz daha dogrusu sabah bele deyecem)

gizli @32544

User Avatar

5. alter, ala hardasan, söhbət var

gizli @32546

User Avatar

6. tek cagir adamı ortaya soyus at tek gelmese. dediyi yere getme. senin ucun hara guvenlidi ora cagir. guzguya bax ozun ozune sual cavab et heqiqetende haqlidimi ve ya neye gor men haqliyam. verebileceyi her suala ve cavaba qabaqcadan hazir ol. umumiyyetle sohbetde hecvaxt "men bunu etmemisem" deyib mudafiyeye kecme. "sen niye bunu etmisen?" de hucuma kec. mudafiye uduzmaqdi. hucum ise qaqasin sende piriçine axtarmağı üçün düşünmeyine engel olur ve ozu üçün mudafiyeye kecir. esas oduki onun sevh ettiyi hereketleri xatirladasan ve düşünmeyine mane olasan sen barede.

yeni hem dille hem gucunle herseye hazir ol. qoxma hecvaxt hecneye gore. olub elemiyeceksen. qorxmaq adrenalin hormonu yaradir. yeni düşünmeyine engel olur. ureyin dip dip berk atir.beyin bedenivin tehlikede olduğunu anlayir senin yerine idare edir seni. unutmaki bele seylere hazirliqli olmalisin cunki gelecekde daha cox basina gelme ehtimali yuksekdi. tecrube ise qorxunu goturur ve cesaret verir bele seylerde.
http://www.frmtr.com/saglik/3457844-adrenalin-hormonu-tehlike-korku-ofke-heyecan.html

gizli @32547

User Avatar

7. neynirsen ele amma qorxdugunu onlara hiss eletdirme ( mence bacarmayacaqsan). qabaqlarindan yemesen yaxsidi, bol bol osturaxa bas, yaxsi oglan oldugunu teblig ele, bir iki dene jarqon soz oyren ve intonasiya ile teleffuz ele.

sinəsi tüklü şair @32551

User Avatar

9. "men bunu etmemisem" deyib mudafiyeye kecme. "sen niye bunu etmisen?" de hucuma kec. mudafiye uduzmaqdi.

ejdehani dibine qeder haqq eden ideya.

gizli @32554

User Avatar

10. Ne oldu döye bildin?

albert einstein @32562

User Avatar postun sahibi

11. Yox cox sakit danisdilar ona gore de men aqressiv ola bilmedim ve sohbet boyunca qaqas elindeki bicaqla oynayirdi ona gore demeyi fikirlesdiyim seyleri deye bilmedim ve sohbet daha da uzandi. fml

gizli @32565

sən də yaz