bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

galatasaray



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
fenerbahçe - fatih terim - wesley sneijder - galatasaray vs fenerbahçe - galatasaray tərəfdarı - burak yılmaz - didier drogba - 16 dekabr 2012 galatasaray fenerbahçe oyunu - beşiktaş
dostlarının yazdıqları:

1. yetim ki yetim.
sen play offu oyna sonra fenerbahçeye uduzan kimi üreyin götünde vursun, eger çempion olmasaq play off sistemini getirenleri mehkemeye verecik de. iki üzlülükden başqa bişey deyil. evvelden niye mehkemeye vermirdiniz? sözlü etirazı "biz bu sistemi desteklemirik" demezdin mehkemeni açardın onda. yoxsa oyunpozan uşaqlar kimi oyunu uduzub men oynamıram demek ancaq size yaraşardı onsuzda.
2. götü qalxmış komanda. son vaxtlar bütün kanallardaki idman proqramlarında galatasarayın bu il çempion olacağını fenerbahçenin berbad olduğunu deyirler. blin zibile qalsın men 10 ildi futbola baxıram siz 50 ildi, bu ne danışıqdı amq? noldu galatasaray siktiyimin umut bulutunu aldı barcelona oldu? sikdirin gedin xahiş edirem. neçe illik futbol adamısınız sözde, bir az obyektiv olun, bir terefden deyirsiniz futbolda her şey olar bir terefden galatasaraya sabunlanırsınız. nede bir neferin bele ferqli fikri yoxdu, noldu hamı galatasaray mövzusunda eyni fikirdedi? etağa o qeder istiyiremki bir neçe hefte keçsin görsünler fener nece sikir ağızlarını, hetda 7ci hefte gelsin galatasarayla oynayaq, ama eksik oyunçumuz olmasın son 3 oyunda olduğu kimi. son üç oyunda fener eksik oyunçularla oynadı uduzdu götü şişdi bunların.
6. 5 il sonra yenidən çl'ya qatılıb qurupdan çıxa bilmiş komanda, dünənki braga oyunu 3.5 milyon dollar dəyərində idi. qurupdan çıxdı və kassasını doldurdu.
12. son 11 sezonda 22 qarşılaşmadan 13ünü fenerbahçe 4ünü galatasaray udmuşdur.

qərarı siz verin artıq fransızlar mı güclüdü yoxsa fenerbahçe.
14. 2012-2013 sezonunun çempionu.
fenerbahçe ile xal ferqi 8 xal olmuşdur. bundan sonrada çempiyon olmayacaqsa getsin atsın özünü fransızlar.
16. iki il içində 90 milyonluq borcunu bağlayan, üstünə üstlük də indi 30 milyon verib sneijderi alan dövlət kulubu. fətullah və dostları artıq fubtol yolu ilə girirlər beyinlərə, fenerbahçeyə edilənlər, və galatasarayı çempion etmələr, hamısı planlanmışdır.

(baxma: fətullah və dostları)
21. 4-2 lik orduspor qaliyyəti ilə 2012-2013 sezonunun çempionu olmuşdur. bu tip oyunlar çempiyonluq gətirərlər.
24. sikimin başı olamazlar (olduk deyinde görelim)
26. bugün hakimlərin belə qurtara bilmədiy komanda. uduzur, penal verir hakim, ama uydurma penal. yazık.
28. çempionlar liqasında real madridlə qarşılaşacaq komanda.
ama udarsız siz, axı uefa kupanız var.
zuhahahaha
30. püşkatmada real madridlə qarşılaşması bəzi yazarları şoka salmış komanda, adamlar "biz realı udmuşduq" deyirlər. asikume
31. dəhşət kıskanıram ala bu sezonlarını.
50. 2013-2014 sezonuna üç bərabərliklə başlayaraq çempionluğu əldən vermiş klub. hələ bunların həftəyə beşiktaş oyunu da var.
52. fatih terimi ikinci dəfə qovmuş komanda -* bu dəfə işləri yolunda getməyəcək, çox səhv atmış oldu ünal aysalın egos. attıqları addım fenerbahçenin çempionluğunu qarantiləşdirdi.
56. şikeci komandadır. fenerbahçe isə deyildir. niyə? çünkü yalanı deyə bilənə yalançı deyərlər, deyə bilməyənə, yalanının üstü açılana yox. fenerbahçe şikeci deyil bacara bilmədiyi üçün, galatasaraysa o qədər profesionaldır ki isbat edilə bilmir oyun alıb satdığı. dolayısıyla, timidus 15 yaşında arkadaşları ona aynştayn diyor -*.
63. 2013-2014 noyabr ayı etibarı ilə 6cı sraya geriləmişdir -*.
budamı təsadüf? -*
64.
(youtube: )
68. ronaldosuz benzemasız və 75 dəqiqə 10 nəfərlə oynamış bir komandaya 4-1 uduzmuş, ondan əvvəlki oyunlarında da 6-0 uduzmuş bir rüya takımı.
doğurdan da ancaq yuxuda olur ala belə şeylər.
o deyil də;
(baxma: laxanka)
75. yeni tema. neonun ilk əl işi. buradan link baxa bilərsiniz.
84. hər il onun bunun yerinə çempionlar liqasına gedib nallanıb qayıdan komanda. layiq olmadan, birinci olmadan gedəndə axrı belə olacaq da ala.
91. adamlar necə totem edibsə 4cü ulduz üçün, 4 əl çəkmir.
arsenala təkrar 4-0 yenilmiş komanda.



hamısını göstər

galatasaray