bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

qadınların ağlamağı silah olaraq işlətməsi



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
qadının ağlaması - istədiyi şey alınmayanda random ağlayan uşaq
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+5 əjdaha

1. evimde qadın olmasını xoşlamamağımın en ehemiyetli sebeblerinden biridir. tez-tez ağlayırlar yaratıqlar, heç sevmerem yanımda ağlayan qadını meni istifade etdiyi fikrine qapılaram. eledi onsuzda . yanınızda tez-tez ağlayan qadından qorxun mence, elde etmek istediyi bir şey var mütleq. ama yanınızda ağlamayan qadındanda qorxun, çox qürurludur.

+4 əjdaha

2. kalibresi ile yaxından maraqlandığım silahdır.bütün qadınlarların icazeli istifade haqqı var.her bir kişiye qarşı yüksek peşakalıqla istifade olunur.kişi ağ bayrağını qaldırır ve teslim olur.olmalıdırda.öz hemcinslerine qarşı ise daha ağır metodikalardan istifade edirler. indi çıxıbda dünyaya "olsun,biz yenede qadınlarımızı belede sevirik" sosyal mesaj göndereside deyilem.yersiz ağlaşmalardır.feministler silah dili ile ifade etsek vinçestrden istifade edirler.

+4 əjdaha

13. nədənsə indiyədək sevgilim olan qızlar ağlamağı silah kimi istifadə etməyiblər. çoxusu kişi kimi hərəkət edən, ponyatkalı qızlar olub. onsuz da isteriçkaları başım götürməz.

+1 əjdaha

12. bildiyin duygu sömürüsü. mən bunu heçvaxt eləmərəm deyirsiniz ammaki ağlamağa başlayır əlinizdə bir kitab bir gül diz çökərək şeir oxumaqınızı bilə edə bilərlər.

+2 əjdaha

4. qadınlarsız heyatın gözel olmasına bir sebeb daha.yerli yersiz ağlayar ve bununla sizden nese qoparmağa neyise elde etmeye çalışarlar.uzaq başı cibimden salfetka çıxarıb vere bilerem belelerine.sakitleş sonra danışarıq demek en yaxşı yoldur ağlamaq ile heç ne elde ede bilmeyeceyini anlayan qadın bir anda sakitleşer ve sonra edaletli bir sistem ile söhbet hellini tapar.

+1 əjdaha

5. rast gəlinən haldır. əvvəlcə kişi bu silaha yenilsə də bir neçə dəfədən sonra təsirini iitirəcək vasitədir. elə də məsləhət gorulməyən silahdir.



hamısını göstər

qadınların ağlamağı silah olaraq işlətməsi