bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

1 yanvar 2017 diyarbakırda polis idarəsinə hücum



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

1. son gələn məlumatlara görə türkiyənin diyarbakır şəhərində pkk silahlıları polis idarəsinə hücum təşkil edib. bu 2017-ci ilin ilk günündə baş verən 2-ci terror aktıdır.

--spoiler--

diyarbakır'ın çınar ilçe emniyet müdürlüğü yeni hizmet binasına terör örgütü pkk mensupları tarafından roketli saldırı düzenlendi.
roket, emniyet binasına isabet etmezken, pkk'lı teröristler, bu kez uzun namlulu silahlarla ateş açtı. polislerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.
çatışmada ilk bilgilere yaralanan olmazken, pkk'lı teröristler, karanlıktan faydalanarak olay yerinden kaçtı.

--spoiler--
mənbə: habertürk

+2 əjdaha

2. 3-çü dünya ölkəsində partlamış bombadan və yaxudda terrorist hücümdan bizə nə. ayrıca siyasi islamı dəstəkləyən etnik qrupları sıxışdırmağa çalışılan hər bir xalq, hökümət bunlara məruz qalmağa məcburdu.
umbaylayanlara edit: "bilirəm məni umbaylıyaraq vicdanını rahatladırsan amma bu qədər kor olma mən orda ölən insanlardan nifrət eləmirəm mən bilirsən nədən və kimdən nifrət eləyirəm bu siyasətə bu oyunlara öz sarayında g*tünü böyüdənlərə amma bunların heç birini mən etməmişəm türkiyə xalqı bunu seçib yəni əgər hər hansısa bir iradın varsa bunu məni umbaylayaraq yox başqa bir şey edərək göstərməlisən məni umbaylamağın türkiyəni təzdən möhtəşəm eləməyəcək" sitatın sonu

+2 əjdaha

3. ölkə ölkə dəyil gta oyunu. 2017 ilinə gənə aynı xəbərlərlə başlayırıq. olan polislərə əsgərlərə bizə olub. ehtimalla yenə qınama yapılıb. inşallah şəhid xəbərləri gəlməz.

+2 əjdaha

4. #240478

bele bir sey yazmishdim. turkiye suriya olma yolunda emin addimlarla irelileyir. evvelce turkiye hokumetinin en ust adamlari iside destek oldu (pkk ve esada qarsi) ve indi hemin terroristler turkiyeni hedefe cevirib (eslinde akp hokumeti ile zidd hec bir hereketini tapa bilmersiz. isid butun hucumlarinda akp ile zidd olmur. qehbe balalari her hucumlarinda ya turistleri ya solculari ya da kurdleri/sivilleri oldururler) esad eynisini edirdi. esad ne qeder terroristlerle zidd gorunse bele bir nov bir-birlerine komek etmis olurdular. bu yaranan vetendas fikir ayri seckiliyi, xaos suriyani indiki veziyyete getirdi. eynisini akp etdi. netice cox yaxin zamanda vetendas muharibesi olacaq.

mehz bu sebeblerle sike-sike yuzillerdir deyirik ki qardash bir terefin sozunun basqa bir terefin bogazindan kece bileceyi bir cemiyyet olmalidir. azliqlarin huquqlari qorunmalidi, azliqlarin bayramlari, eneneleri qorunmalidi. bugun turkiye hokumeti anti-christimas propoqandasi aparir. halbuki turkiyede kifayet qeder xristian yasayir. dovlet bu propoqandani aparirsa bu olkenin axri ne olar sizce? dovlet aciq askar insanlara deyir ki, christmas haramdir ve s. ya da yeni il qeyd etmek haramdir. bir nov provakasiya aparir. bunun neticesi ne olmali idi? dunenki terrordan olenlerin sebebi dovlet, dovletin apardigi bu axmaq siyasetdi. yuzillerdir deyirik ki, avropa niye inkisaf edir? bu dini qaydalari filan bir kenara qoyub huquq sistemi ile yasadiqlari ucun. her kesin inanci, exlaqi ozunu elaqedar edir. ancaq dovlet terefli, mueyyen dini/exlaqi qaydalari insanlara zorla qebul etdirmemelidir. din dovleti buna gore olkeni/xalqi mehv edir.

bunlari deyende olursan din dusmeni. gele buda neticesi. bugun sabah kurdler o terefden, islamcilar bu yandan, laiqler o yandan qalxanda bu qarsidurmanin onunu nece kesecek akp? yaxin serqin anasini siken bax budur. ne amerika ne de israel ve diger qerb olkelerinin yaxin serqde olan "gucunun" sisirdilmesi hemishe mene komik gelib. yox ne bilim amerika demokratiya istemirmis zad. siktir lan. amerika/qerb ereb bahari zamani aciq askar diktatorlari destekleyirdi evvelce. ne oldu? xalqin qarsisinda hecne ede bilmeyib hetta sonradan teref deyisdirdiler. yaxin serqin anasini siken insanlarin bu qeder ayrilmasi, qutblesmesidi. olkelerini normal qaydaya qoysalar her sey yaxsi olacaq.



hamısını göstər

1 yanvar 2017 diyarbakırda polis idarəsinə hücum