bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

samiraldo



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
uyscuti - göyğurşağı - sən yox mən yox bəs kim kardashian - yazarların ən pis pərt olduğu an - samir əliyev - homoseksual məşhurlar - gərdək otağına yaxınlaşıb açıldııı deyə bağırmaq - stop making stupid people famous - transgender
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+20 əjdaha

3. üzerinden homofobiya sıçılan şexs. ayy gül gül öldük abdullah dayının hollandiyalı qadından olan uşağı imiş... homofobiya sıçarken azı biraz beyin işledin. ay yeterrr hollandiya hollandiya. bozbaş pictures seviyyesinde espriler, heç bitmeyen abdullah dayılar üzerinden zarafat sıçmalar(ümumiyyetle bu mehlemizde bir filankes dayı vardıyla başlayan zarafatlar tiksincdir). üff yazarken bunaldım,gına geldi... samiraldoya gelince ise tipik bizim bille desek "şou-biznes" adamıdır. heterosundan homosuna onsuz mesxere ve telxeklik üzerine qurulu bir sistem işleyir orada. problem feminen davranışın mesxereye qoyulması ve ehehehe hollandiya hollandiya zarafatlarıdır.

+8 əjdaha

5. "sözlüyü ələ keçirmiş homoseksuallar"- aman tanrım yanaşmaya bax. nece düşük,nece seviyyesiz bir yanaşmadır. ele bu cümleden tefekkürü açıq aşkar görünür bu homo habilislerin. hansısa homoseksual bir yazarın entry'sine münasibet, sözlüyü homoseksualların ele keçirmiş olduğu müstevidedir.bunlara göre, bunlar homofobiyasını sıçanda biz homoseksuallar gerek qaça gizlene bir yere, fikrimizi bele bildirmeyek.qaçıb gizlenmeli olan varsa naftalin basmış, dövrü keçmiş düşünceleri olan sizin kimilerdir. ele sözlüyü sizin kimi homo erectusların ele keçirmesindense bizim kimi sizin tabirinizle hollandiya töremesi ibnelerin ele keçirmesi daha yaxşıdır emin ol. azı insanları sizin kimi geyimi veya feminen ya da maskülen olduğuna göre deyil, düşüncelerine göre deyerlendiren insanların elinde olar sözlük.

+5 əjdaha

4. düzünü desəm "orientasiya"-sı məni maraqlandırmıyan insandır,bircə dəfə (baxma: açıldı) videosu ilə -fame- olduğunnan xəbərim var bu qədər,ancaq bu gün təsadüfən televizorda hansısa kanalda zooparkın açılışında gördüm,deyirdi ki "şou biznyesdən bura qaşıb gəlmişəm",uşaqlarla bir yerdə idi...yenə deyirəm,şəxsi həyatı,siyasi baxışı,geyimi,sifəti,heçnəyi məni maraqlandırmır,bircə şey mənim diqqətimi çəkdi o qısa zaman kəsiyində lenti kəsəndə "açıldııııııııııııııı" deməyi məni biraz ürkütdü,fikrimcə belə insanlar ilə uşaqların eyni mühitdə olması ən azından xırda destruktivliyə yol aça bilər...

+3 əjdaha

1. samir əliyevin ləqəbi. möhtəşəm şəxsdi. çünki instagramda 270 min izləyəni var və istədiyi kimi geyinir, özünü gizləmir, saçını çəhrayı rəngə boyayır və s. bütün bunları diqqət çəkmək və populyarlıq üçün etsə belə gözəldi. ümidvaram ikon olar.



hamısını göstər

samiraldo