bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

14 yazar | 2 başlıq | 18 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 18 yeni entry
#zirzəmi 8 yeni entry
#sözaltı wiki (3014)

yazarların hazırda düşündükləri 7 we only write in english to this topic 6 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano ikarus davide moscardelli stolipin qalstuku m/Flört etməyi bacarmamaq 0 m/Cinsi xəstəliklər analizi 0 m/Network help 13 edip yamayka valyuta sistemi poisson distribution kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump avtobioqrafiya lilit azərbaycanda psixoloq olmaq 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano








xəqani cəbrayılov



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
general-mayor - polad həşimov
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+2 əjdaha

1. 3cü ordu korpus komandiri,general-mayor.
* Şəhid verdiyimiz posta gələrkən bütün səngəri arxamda gəzdirib ərazini tanış eləmişdim.
Axıtdığım hər yaşı o yox özüm tapdalamışam.
Xidmət elədiyimiz yeri və qorxunc şəraiti görüb şoka düşmüşdü.
Səndən general olursa məndən ən az polkovnik olardı.
Sənin idarə edə bilmədiyin komandanlıqda 4 oğul 3 tərəfi erməni 1 tərəfi minapoliya olan maşın yolu belə olmayan şəratsizlikdə post idarə edirdi.
Şokda idin hə 4 oğul 3 tərəf erməni,bizdən sonra 28-30 əsgər qaldırmışdın o posta

Rüşvətxor korpus komandiri.

+1 əjdaha

2. Vaxtıyla taborumuzun komandiri olmuşdu. Biz gelende rütbeden vurmuşdular. Polkovnik leytenant idi. Yuxarıda bir esgeri peyser çıxardıb herbçi dostları sonra da uşağa emelli başlı çumoluq eletdiribler. Her cür cinsi tecavüzden tut, başına işemey, anasının nömresini alıb mırtdaşmaq filan. Nese bu dözebilmeyib bir gün. Gülleleyib deyesen hamısını axırda da özünü. O söhbete göre de o vaxtki m. naziri s. ebiyev rütbeden vurubdu. Amma hamı cenab polkovnik filan deyirdi. Biz yuxarı qalxanda aşağıda qalmaq üçün 3000-5000m isteyirdi uşaqların atasından. Sançastın qiymeti de 8000m filan idi-* Gözel qazanırdı. Sonra sumqayıta getdiyini eşitmişdik. Ordan da emelli başlı qabağa gedib rütbeden vurulmayına baxmayaraq.



hamısını göstər

xəqani cəbrayılov