bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
ebay refund

17 yazar | 20 başlıq | 25 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 25 yeni entry
#zirzəmi 2 yeni entry
#sözaltı wiki (3018)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx red river valley ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak m/Tövsiyə edəcəyiniz Qida əlavəsi/vitamin kompleksləri markası 0 m/Youtube discovery 0 m/Fəlsəfə 0 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

ebay refund

#digər

salam gənclər. ebaydan bir şey sifariş vermişəm. göndərilməsi haqqinda məlumat gəldi. yəni, shipping olunub. bir müddət sonra purchase bölməsinə girəndə yazildi ki, satici yoxdu, silib mağazasini. amma əgər sən pulu ödəmisənsə və shipping olubsa narahat olma çatacaq məhsulun. mən də eləmədim tənbəllik şikayət elədim ki, bu nə deməkdi zad. bəs müştəri məmnuniyyəti zadi filan. qisasi pulumu da qaytardilar. indi siz bilən o məhsul gələr ya təzədən sifariş verim?


User Avatar

1. sifariş verdiyin şeyi hansı poçt vasitəsilə götürəcəkdinsə həmin poçta zəng vur və məhsulun kodunu deyərək hazırda harada olduğunu soruş. əgər belə bir sifariş görünmür falan desə deməli iptal olunub. əks təqdirdə sənə hazırda harda olduğunu və nə zaman gələcəyini deyəcək.

bu arada pulunu falan geri almısansa böyük ehtimal sifariş qəbul olunmayıb.

çernyayevski @56526

User Avatar postun sahibi

2. @1 tracking code verməmişdi deyə yoxlamaq olmur. Ancaq, mənə mesaj gəlmişdi məhsulun göndərilməsi haqqında. Göndərməsə hər halda gəlməz də belə bir mesaj

ahadesquieu @56529

User Avatar

3. Shipping haqqinda sene ne gelib ? Screen ele bir baxaq.

Shipping olarken tracking code verilir. Verilmeyibse , demeli gonderilmeyib. Ola biler shipment approved deye e-mail gelib sen de dusunmusen mi, yola cixib.

anyone @56565

User Avatar postun sahibi

5. @anyone budur. bir neçə gündən sonra girdim baxam nə yerdədi gördüm ki, belə yazı yazılıb: We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.
deyir pulu ödəmisənsə yaxşı olacaq, narahat olma. mən də ödəmişdim.

ahadesquieu @56573

User Avatar

6. Ilk shekilde qeyd edilib : senin aldigin order hazirlanib shipping ucun uzerine etiket vurulub. Lakin bu shipping oldugu menasina gelmir. Esasen bu yazidan sonra 2-3 business day sene tracking code verirler o zaman artiq bilirsen ki, esya yoldadir. Deyir ki, pulu odemisense narahat olma her sey normal proses kimi gedecek ve esyani tracking uzre yoxlaya bilersen ve yaxud satici ile elaqe saxlayib sualini ona unvanlaya bilersen. Her hansi bir problemle uzlemisense elaqe saxla bizle.

Indi kecen meseleye, sene ebay yeqin refund edende case acib ve daha dogrusu case uzre refund edib. Bu case direct olaraq ebay ile olursa baglanir, seller ile olsa gerek sen ebay ile elaqe saxlayib baglayasan. Uzun sozun qisasi mocuze olmasa o aldigin palto sene gelmeyecek. Gelse bu onlarin mesuliyyetsizliyidir. Refund esya yola cixmadan once heyata kecirildiyi ucun sanslisan yoxsa return etmeli idin. Bir sozle yenisi almaq daha meqsede uygundur, yox eger mocuzeye inanirsansa oturub gozleye bilersen ;)

anyone @56579

User Avatar postun sahibi

7. @anyone PayPal mənə refund olduğunu deyir. Amma pul karta yüklənmir iki gündən çoxdu. Paypal refundda nəsə problem ola bilər?

ahadesquieu @56593

User Avatar

8. Pul refund edilib paypala ? Eger pulun paypalda refund edilibse problem paypalda deyil bank’dadir. Her bankin isleme strukturundan asili olaraq pullar paypal’dan bank account’larina 2-3.m business gunune transfer edilir. Buna oxshar bir seyle uzlemisdim.

Paypal ile alisveris etdim 500 dollarliq bir sey idi. Refund command verilen kimi qayitdi. Amma bu kapital bank kartina 15 business gune chatdirildi.

anyone @56594

User Avatar postun sahibi

9. @anyone tamam. Anladım. təşəkkürlər dostum diqqətin üçün!

ahadesquieu @56595

User Avatar

10. Buyur, elave sualin olsa verersen.

https://prnt.sc/imowfv

amma hemin saytin charge elediyi 500 dollar ilisib qalmisdi 15 gun sonra karta yatdi. bir sozle problem esasen bankda olur. onlarin sistemi ferqlidir.

anyone @56596

sən də yaz