bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
ish tapa bilmirem agalar

14 yazar | 16 başlıq | 20 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 20 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı 1991-ci il avqust qiyamı m/Bad boy 6 m/kitab oxumaq üçün app 6 m/nothing phone 1 1 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

ish tapa bilmirem agalar

#digər

hardasa bir 4 ay olar ki ish axtariram, day muraciet elemediyim yer qalmiyib. tanishliqnan duzelir hami.
saytlar filan bosh sohbetdi, her yere cv filan yerleshdirmishem ama xeyri yoxdu. bir pox bilmeyen adami tanishnan duzeldib maash verirler ki ishleyib oyrener. bilen adam qalir kenarda.

belke dedim sozlukden bununla bagli nese bilen, komeyi deyecek biri chixar.
ciddi komek etmek isteyen olsa sozlukde hesab achib ozelden danisha bilerem. eslinde yazaram, idim, ama anonimliyi qoruyuram. ya da her neyse, komek elemek isteyen yazsin. cv mi gondererem ozelden.


User Avatar postun sahibi

1. not: bura tapsan xeber ele entrysi gelecek. gelmesin pls)

oxuyucu @13813

User Avatar

2. sen ne isi bilirsenki qaqa? ozelliklerivi yaz, bir nece dostum gil isci axtarirdilar ama specific requirementlari var idi.

injohny @13814

User Avatar

3. ozellik deyende, diplomun, bildiyin proqramlar, sahen, is kecmisin mumkunduse. ozelede yaza bilersen

injohny @13815

User Avatar

4. yazdim ozelden.

gizli @13816

User Avatar

5. yeni achilan umbay hesabdan yazara ozel mesaj yazmaq olmur ya nece ?

gizli @13818

User Avatar postun sahibi

6. dost, bura yazk hami gorsun. belesi senincun daha yaxsi olar. misalcun men yazar deyilem men ve menim kimi oxuyucular var

oxuyucu @13819

User Avatar

7. Sən nə işləmək istədiyindən asılıdı. Mən özüm ikinci qursdan, satıcı, çexol ustası, fəhlə, dəsmal sıxan, top daşıyan, ləmpə tutan zad hamısın işləmişəm. AzərBaycanda pul qazanmaqdan asan bir şey yoxdu. Sadəcə biraz fərasət lazımdı. Birazda əl qabiliyyəti.

nədi ataş @13826

User Avatar

8. senin dediyin ishleri men mektebi buraxib atasiz qalanda taylarim mektebe gedende uniye hazirlashanda, inshaatda meshok dashimaqdan tut ofisiantliqa, fehleliye kimi o yashda elemishem. feraset mektebi bitirib ikinci kursa chatib pul qazanmaq yolu olaraq fehle ishi tapa bilmek deyil, fehle ishleyib uniye girmek, ishlemek, heyat qurmaq yolunu tapmaqdi. menim bunlara da ferasetim chatib. sozum ona gelib burda tanimadiqin birine ferasetden qabiliyyetden danishma, yeqin ki sen seher durub mektebe getmemek uchun aglayanda men budilniksiz durub shpaklovka qarishdirmaqa gedirdim ishe. pul qazanmaqdan asan bir shey yoxdu he, dilenchi de pul qazanir. ama men ikinci kursa chatib bacardiqim ish lempe tutan olsaydi, gelib orda burda ferasetden danishmazdim urey. ugurlar.

gizli @13827

User Avatar

11. Allah atana rəhmət eləsin. Xala oğlu Mən heç vaxt evdən pul almamışam.hər səhər dərsə vaxtında getmişəm, 6. Sinifdən dərsdən sonrada usta yanında işləmişəm. Müəllim yanına zada da getməmişəm. Hamısını məktəbdə öyrənmişəm nə öyrənmişəmsə. Universitetdə də yaxşı bir iş tapım, karyera qurum deyə girmişəm. Doğrusu peşmanda olmuşam. ləmpə tutmaqda gecə 3ə kimi ustama işdə kömək etmişəm.şam işığında işləmişəm maşının içində. Birdəki bacarana can qurban Ürəy. Uğurlar.

nədi ataş @13849

sən də yaz