bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
ingilisce level kitab

21 yazar | 24 başlıq | 33 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 33 yeni entry
#zirzəmi 2 yeni entry
#sözaltı wiki (3018)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 yazarların adları 4 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak m/Hərbi komissarlıq yoxlanış 3 m/niyə mən də sevgi hissi yoxdur? 3 m/Tövsiyə edəcəyiniz Qida əlavəsi/vitamin kompleksləri markası 2 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

ingilisce level kitab

#digər

mene ardicil oxuduqca level qaldiran yeni bele proqramli bir kitab deyin.yeni sirf ingilisce oyrenmek ucun proqramlanmis.tutaq alim level level oxuyum bitirende de advanced olum yeni.indi bir intermediate varam.rosetta stone british english gedirem 5 level onu bitirende sonra puxtelesmek istiyirem dilde.hem de yayda bosam, hevesim de var.pengiun books gormusdum ingilisce oyrenceklere meslehetler bolmesinde amma onu netden baxdim cox baw acmadim, konkret bir sey tapmadim.ele deyesen jurnaldi sadece buraxilir mense ele tipde wey demirem.bir de e book kimi yox mumkunse weherin kitab magazalarindan filan tapa bileceyim bir wey.


25.05.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. Elə kitab varsa mənə də məsləhət görün bir-bir oxuyum advanced olum. -* ingilis dili deyəndə məqsədini müəyyənləşdir, neynəmək istəyirsən. Ielts, toefl yoxsa ixtisasınla bağlı kitabları başa düşmək ya elə belə salam-sağ ol.

cosmopolitan @16159

User Avatar

2. Men ne istediyimi bilirem hormetli yazar, general english deyilen bir sey var.Hedef ve behs etdiyim odur.Vardir mutleq ele sey olmasina da, birinci bura yazim dedim.Advanced olmaq demek durub ingilis kimi danisacam demirem ki, sadece mueyyen seviyye var onsuz o seviyyeye gelennen sonra olur turkce kimi rahat.4000 soz bilen ve istifade eden advanced sayilir.sisirtmek lazim deyil mence.saygilar.gozluyurem meslehetleri qoz qoyun.

oxuyucu @16162

User Avatar

3. niyə atarlanıyorsunuz? Yaz general english . Səviyyə nədi?

cosmopolitan @16163

User Avatar

4. atarlanan yok be abi.eger konkret nedense danismayib ingilis dili deyiremse zaten sohbet general englishden gedir.men ne bilim ki sen bunu basa dusmursen.

oxuyucu @16164

User Avatar

5. General english üçün cutting edge məsləhət görə bilərəm.starter-dən advanced-ə qədər 6 kitabdan ibarətdi+hər kitabın cavabları ilə olan work book+lüğət+yazılı forması kitabda olan textlərin olduğu diski də var

gizli @16167

User Avatar

6. Penguin readers var. Starterdən advancedə kimi. 28 may tərəfdəki kitab mağazalarında tapa bilərsən. diski də olur onlarda bəzən

she past away @16175

User Avatar

8. Cutting edge dediyinizi hardan tapib ala bilerem?var satisda kitab magazalarinda?

oxuyucu @16180

User Avatar

9. Mən ilin əvvəlində almışdım.28 mayda kitab mağazalarının hamısında tapılan bir kitabdı

gizli @16181

User Avatar

10. cutting edge qaldı tarixdə o artıq işlənmir həm də zəifdi, "new english file" kitabları al,otur evdə çalış."english vocabulary in use" u da al daha çox söz ehtiyatı yaratmaq üçün. 28 mall ilə üzbəüz keçid var aşağı düş kitab mağazası görəcən ordan rahatlıqla əldə edə bilərsən.

krank @16183

User Avatar

11. minnetdaram haminiza.

oxuyucu @16185

User Avatar

12. Krank ilə razıyam. Cutting edge, Headway kimi kitabların dövrü keçdi. New english file onlardan çox-çox yaxşıdır. Müəyyən qədər söz ehtiyatın olanda sonra 504 essential words kitabını al.

hououin kyouma @16223

sən də yaz