bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
acil!!!!

16 yazar | 18 başlıq | 23 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 23 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3017)

şəkil çəkdirərkən ayağını yuxarı qaldıran qız 4 tanah tissot prx antinomiya ray ban 1984-85 serie a sezonu game of thrones kitab və serial arasındakı fərqlər red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı m/Tövsiyə edəcəyiniz Qida əlavəsi/vitamin kompleksləri markası 0 m/Youtube discovery 0 m/Fəlsəfə 0 i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip yamayka valyuta sistemi kitsch millətçi vs milliyətçi dozimetr | elm futhark yazarların paylaşmaq istədikləri rəsm əsərləri hero's journey söz stadtap kabuto wayback machine bacha posh pigouvian tax donald trump tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

acil!!!!

#digər

başvuru eliyirem türk universitetine, lise mezuniyet derecesi isteyirler, bu ortalama demekdi? ortalamadisa men ortalamani nece hesablayabilerem?


11.06.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. bakalvr üçün vermisənsə məktəb vaxtı aldığın qiymətlərin orta balı deməkdir. Master üçün vermisənsə 4 illik bakalvr təhsilindəki balların orta qiyməti deməkdir.

hououin kyouma @18041

User Avatar

2. bakalavr üçün vermişem. attestatda olan qiymətləri toplayıb attestata gedən dərslərin sayına bölüb ortalamanı alırlar? mənə bu lazımdı. bu tupoy sistemin müəllimləri də baş açmır dediyimdən.

oxuyucu @18045

User Avatar

4. Lele transkript cixart doldur onu ecxelde ozu cixardir

üçüncü mömin vaçaqan @18047

User Avatar

5. yox menim dag kimi bacim var arxamda :d menim sualım besitdi ortalamanı nece hesablıyım?

oxuyucu @18048

User Avatar

6. Ozum basvuru eliye bilerem?

üçüncü mömin vaçaqan @18049

User Avatar

8. eliye bilersen elbette dayan ozelden yazacam indi

oxuyucu @18052

User Avatar

10. lise mezuniyyet derecesi yerine mezun yazırsan ondan sonra da atestatıvın türkiye müşavirliğinden tesdiqlenmiş formasını yükleyirsen. Her hansı bir problem olsa özelden yaz (bax: )

azturka @18055

User Avatar

11. transkript hazırlayanda məktəblər yazırmalıdır ən alta ortalama qiyməti bax onu soruşurlar.

başsız atlı @18063

User Avatar

12. öpürəm başsız atlı reyiz

gizli @18065

User Avatar

13. leler basvuru formunu tapdim doldururam burda yazilib FAKULTE/BOLUMU/PROGRAMI muhendislik fakultesi bilgisayar muhendisligi yazdim bes programa ne yazim?

üçüncü mömin vaçaqan @18077

User Avatar

14. That's a quc-ikwitted answer to a difficult question

oxuyucu @20001

User Avatar

15. Great stuff, two thumbs way up for the smart <a href="http://tjgussx.com">wretir</a>. This page goes into some details, but really what is not talked about is the quality factor. Being honest, it is not really a must, are we going to go with this path in most article/s? we have to be a lot more positive in terms of this. This is not a joke but in a sense it comes out to be. Let us keep this a lot more serious and to the point in the future time.

oxuyucu @20144

User Avatar

16. iyi akşamlar hepinize, bende <a href="http://mxwrevvqhu.com">himzet</a> almıştım gee7en yaz. evimi pendik gfczelyalı ya taşıdım ve yine bir e7ilingir ihtiyacım oldu bu sefer google a pendik e7ilingir diye arama yaptırdım ve uğurmumcu e7ilingirin diğer şubesi olan i buldum ve aynı kalite ve f6zeni onlarda da gf6rdfcm.buraya girip bir teşekkfcrfc kendime bore7 bildim.

oxuyucu @20406

sən də yaz