bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
london school
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

london school

#digər

bu kurs haqqinda fikirləriniz öyrəbmək olar. callan metodu ilə keçdiklərini iddia edirlər qiyməti isə münasibdi. aranizda bu kursa gedən olub? məsləhət görürsünüz?


27.06.2015 mesaj izlə Googlla

User Avatar

1. hansı programa gedeceksen ?

azturka @19600

User Avatar

2. Callan methoduna getmisem, bos seydi.Eziyyet cekme, guya sene tebii yolnan oyredirler.Amma usaq heyatda onu o sozleri illerle praktiki olaraq tekrar tekrar oyrenir.Yeni bir derse 20 soz oyreneceksen, amma unudacaqsan.Isletdiyin qeder sozler yadinda qalar ancaq saglam sekilde.Bir de qiymet munasibdir deyirsense sen varlisan qaqas)) (150 aznnen basliyir gerisini siz dusunun))) )

oxuyucu @19610

User Avatar

3. @2 nə 150 82-72 arasıdır qiymətlər öyrənəndən sonra gündəlik danışdıqda unudulmaz. Gərək özün də çalışasan kursdan əlavə. Mənə maraqlıdı o kusra gedib callan metodla ingilis dili öyrənən olub burda

oxuyucu @19649

User Avatar

4. onda qiymeti saliblar yeqin telebat yoxdu deye) men sorusanda ele idi) gundelik danisiqda unudulmaz-men ise deyirem ki unudulacaq) inan mene) orda gozumun qabaginda oyrenib bitiren sevincli sekilde sertifikatin alib cixan olub men danismaga maraqlanmaga gedende.amma uje ne derecede bilirdi onu bilmirem) men yene de deyerdim ki daha boyuk dusun.insan ozu ve internet.bu her seye besdir amma bacarana.bir de anlayana)))

oxuyucu @19651

sən də yaz