bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
tehsil

20 yazar | 6 başlıq | 48 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 48 yeni entry
#zirzəmi 2 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 pul wallet island dili reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 snapping wrists with rubber bands splitting euro 2024 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 m/Work and travel 2 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

tehsil

#təhsil

eslinde bu movzuda evdekilerle cox danishmisham. ama hec vaxt anlamayiblar meni. demeli men istemediyim fakultede tehsil aliram. sebebi ise ozum istemesem de ailemin yonlendirmesi oldu. hal hazirda ise veziyyetimin ne qeder agir oldugunu hemisekinnen daha cox hiss eleyirem. yeni indi yeniden hazirlashib istediyim fakulte ucun imtahan vermey isteyirem. ama valdeynlerim maddi menevi olarag hec bir destek vermeyeceklerini deyirler. bunu elemesem de geleceyimin bombos olacagini hiss eleyirem. meslehetiniz nedi?


User Avatar

1. Meslehetim odurki istediyin fakulteni oxu sonra is tapmiya da sen eziyet cekessen. Hazirlasmaq meselesine qalanda ise 700.az a gir cox serfeli sertlerle polnu hazirlasa bilersen.lazim olsa mene mesage yaz sene komeklik ederem.

injohny @26314

User Avatar

2. @1 işverənnih gəlmisən sən bura?

əfruz haciyeva @26315

User Avatar postun sahibi

3. Bele bir şey de var ki eslinde indi oxuduğum yeri bitirsem iş tapmağım daha asan olacaq. Amma bitire bileceyime inanmıram çünki yeni zerre qeder de marağım yoxdu keçilen derslere. @1

oxuyucu @26316

User Avatar

4. allahını seven şu cahili sustursun tansiyonum düştü

ilber ortayli @26317

User Avatar

5. Ele dusunursense mence yeniden hazirlas

injohny @26322

User Avatar

6. Birinci kurs olmaq ehtimalın çox böyükdü, tipik birinci kurs qorxusu yaşayırsan, ixtisasını sevsə də sevməsə də çox çox az adam keçilən fənləri maraqla oxuyur, azərbaycanda hələ lap çox çox az. ixtisasını sevməyə dəyişdirə bilərsən, əlbəttə amma dərslərə marağım yoxdu bəhanəsi ilə yox. Məsələn, iqtisadiyyat oxuyan neçə nəfər ekonometrikanı maraqla oxuyur? heç kim.

cosmopolitan @26324

User Avatar

7. evdə danışıb başdan istədiyim fakultəni yazdım qəbul oldum ama sənə deyim nah iş taparam mən də. bax o qorxu var.

beckhamınson5deqiqesi @26340

sən də yaz