bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
teklif
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

teklif

#sözaltısözlük

sozlukde kanallar olsa nece olar ? sadece teklifdi. nece etmek olar ve s. bilmirem. meselen elm kanali olsun. elmi entryler o kanalda qruplassin. ne bilim siyaset olsun ve s. ve ilaxir. mumkundu? birde yaziram sadece teklifdi. hec bir bilgim yoxdu kodlasdirma, sozluk ve s. haqqinda


User Avatar

1. şəxsən mən buranı dağınıq sevirəm.həm axtarış bölməsinə yazdıqda onsuz da axtardığımız varsa asanlıqla tapırıq,öz adıma istəməzdim)

çernyayevski @30329

User Avatar

2. mən də təklif etmişdim. timidus query yoğunluğundan qorxur. server donmasın deyə. amma məncə kanallar olsa burda query yoğunluğu olmayacaq əksinə azalacaq. indi sonuncu başlıqlar görünürsə, kanalı seçəndə sonuncu başlıq querysi işləmiyəcək. kanal querysi işləyəcək. yəni bir query digərini əvəzləyəck.

digər cms-larda məsələn wordpress-də postu category-yə əlavə edəndə server donmursa burda niyə donsun ki.

bu funksıyanı yalnız login etmiş userlər üçün etsək onda vapşe server naqrusqasından söbət gedə bilmz. çünki eyni vaxtda max 50-60 login etmiş adam olur. bunların da yarısı eyni vaxtda o funksiyadan istifadə edəcək.

fövqəl insan @30332

User Avatar postun sahibi

3. fovqel onsuz nese eliyib timidus)) men giris elemeyende yeni sozluk oxuyucusu kimi girende entryler gorsenmir. anlamiram nedendi

edward witten @30334

User Avatar

4. 3@ necə yəni entrylər görünmür la??

@2 hocam mən kanal follow və blok etmə olsa donar deyirdim əslində.yəno hər yazarın sol framesində bloklamadığı kanalların görünməsi. belə sən dediyin kimi hə əlbətdə donmaz.

sol frame onsuz da çox yavaş olduğu üçün çox zərurir görmürəm kanalları nəm. o qədər çox başlıq yazılmır ki bir günə bir də kanallara böləsən.

timidus @30338

User Avatar postun sahibi

5. mellim son yazilan entrylerin hec birini gormurem cixis edende. ancaq bir hefte evvelden yazilan entryler gorunur sol frame`de

edward witten @30339

User Avatar

6. Screen ata bilersen? Məndə normaldı hər şey.
Yazar olmayanlar sol framedə gündəmi görürlər, ama onda sən çıxış edən kimi ola bilməz.

timidus @30340

User Avatar postun sahibi

7. ok gozle screen atim

edward witten @30341

User Avatar postun sahibi

8. link link

hele indi yaxsidi hec olmasa seksi sex olaraq yazmaq gorsenir. bugun seher, dunen bir hefteden qalma entryler gorunurdu.

edward witten @30342

User Avatar

9. Məllim 'top'u seçmisən yəqin.

mikrob @30343

User Avatar postun sahibi

10. mikrob mellim cixis elemisem axi. basqa browserlerden girirem yene eyni seydi :/

edward witten @30344

User Avatar

11. çıxış edəndə gündəmdə olanlar görünür.

momoko @30347

User Avatar

12. edward müəllimlə razıyam. kanallara bölünsə daha yaxşı olar, həm də rahat. birdəki məndə də sonuncu başlıqlar görünmür yəni çıxış edəndə.

if i were a boy @30376

sən də yaz