bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

bira fm



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
bira.fm - pivəylə gedən şeylər - malt fm
dostlarının yazdıqları:

1. tesadüfi musiqileri ile eylenceli radyo web saytı http://bira.fm
6. 20 bakal pive içmişem helede salamatam. ??
7. bu gün formunda olan radio, pauseni tıklayıb başqa radioya keçmek istemir insan. evvelki kimi sarsaq musiqiler yoxdu bugün.
9. musiqi tərzini seçə bilmədiyiniz üçün tam hər şey yolunda gedərkən india rockun ardından ibrahim tatlıses çıxa bilir.
19. bağladılmışdır(!)
irəli demokratiyanın məkanı türkiyədə türk höküməti tərəfindən "adı içki içməyə özəndirir" deyə bağladılmışdır, halbuki bu twitdən link də görüləcəyi kimi məsələ sadəcə ad deyildir.

bira.fm'in açıqlaması;

--spoiler--


"şimdi arkadaşlar, öncelikle sitenin kapısını kırdık içeri girerken. -* şu an ufak tefek aksaklıklar oluşuyor. (ben çıktım siz girin) bu güzel veda için de hepinize eyvole! sözlükler, tweetler buraya yaptığınız yorumlar postlar, hepsi içini buruşturuyo insanın ama şahsen ilk defa gurur duyulcak bi iş yaptığımıza falan da seviniyorum hani. şimdi şunu bi açıklayayım, kimse bizi kapatmıyor. ama "alkol kullanımına teşvik" ile ilgili çok ciddi düzenlemeler var, buna sanırım şarkıların içinde bile alkol geçmemesi dahil (her akşam votka,rakı şarap içelim sabaha kadar falan yok)..bu noktada bir falsomuz var zaten ve biz bu falsoyu seviyoruz. ama onlar sevmiyo çıktı. -* bu risk numero 1. bunun dışında telif ve digital müzik konusundaki düzenlemeler birbirinden neşeli değişiklikler olarak karşımıza çıkıyor. alkol firmalarının en güzelleriyle yaptığımız sponsorluk görüşmelerinde masayı deviren de aynı alkol düzenlemesidir. sonuçta biz bu projeyi bir üste çıkaramadığımız için kapatıyoruz. sizi ve kendimizi üzdüğümüzü bilerek kapatıyoruz. hem riskler hem düzenli masraflar boyumuzu aşıyor diye kapatıyoruz. adımız bira diye kapatıyoruz. (nabıcaz be kamil..) istediğimiz şekilde yaşatamadığımız için kapatıyoruz. canına yandımın böyle güzeldi herşey diyerek kapatıyoruz. ama önümüzde 2 saatimiz daha var. dostlarla son 5 saat devam ediyor.. (arada çökersek affedin)"

--spoiler--



hamısını göstər

bira fm