bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

sahil metrosunun qabağında fleyta çalan o uşaq



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+5 əjdaha

1. çoxdandı gördüyüm, sahil metrosu tereflerde, "flüt"le "mahir- ay brat" ifa eden uşaqdır. belke çoxları görüb
son vaxtlarda repertuarına teze mahnı elave edib deyesen. uşaq hardasa 7-8 yaşında olar, qabağında bir dene papaq, gelen geden pul atıb keçir. men oralara yaxın qaldığımdan çox görürem onu. fikir vermişem evveller, bi dene "kişi" dayanırdı 1-2 metr uzaqda, atası idi deyesen, ancaq bildirmirdi.
bu yaxınlarda böyük qardaşı dayanır atasının yerinde, elinde tespeh, telefonnan internetdedi, balaca uşaq da orda ele hey fleytada ay brat ifa edir.
o uşağa heç vaxt qepik atmamışam atmayacam da, belke yeteneklidi amma onun yeteneyinden o biqeyret atası istifade edir, belke gelecekde özü
üçün küçe musiqisi ifade eder, onda böyük lezzetnen cibimdeki pulu qoyaram. amma bütün günü soyuqda oğlunu daşın üstünde otuzduran ata elinden alacaq deye menasızdı
bu arada atası tez tez papağı deyişdirir, papaq dolur da, balaca yaman meharetlidir

+6 əjdaha

5. o yaşda burdakı yazarların yәqin ki hamısından daha çox "görmüş", ancaq haqqında zarafatlar edilәn, mırt tutulan uşaqdır. görsәm mәn dә pul vermәrәm, ona görә ki, mәn vә mәnim kimi başqa insanlar da o uşağa pul vermәsәlәr, onu dilәndirәn, hәlә tәkamülünü başa vura bilmәmiş atası mәcbur uşağı küçәlәrdәn yığışdıracaq. düzü bunun nә vaxtsa baş verәcәyinә inanmıram, ancaq olacaqsa da, bu işdә mәnim dә cüzi dә olsa qatqım olsun istәyirәm. bu öz yerindә.

uşaq orda "ay brat"ı kayfından oxumur. o mahnının nәqarәti dә sikindә deyil. ona görә uşaqdan bir anathema performansı gözlәmәk yerinә, bәzi şeylәrlә zarafat elәmәmәyi öyrәnmәk lazımdı.
(baxma: people just aint no good)

+3 əjdaha

3. azerbaycanda küçe musiqisinin yaradicilarindandir.* kahretsin

+3 əjdaha

4. qətiyyən musiqi anlayışı olmayan uşaqdır. illərdir yuxarıdakı entry-də adı çəkilən mahnının nəqarətini belə öyrənə bilməyib.

məncə manıslığın daşını atsın.

+2 əjdaha

2. iqtisad universitetinin içəri şəhər korpusunun qarşısında da gördüyüm uşaqdır. "ay brat" ı ifa etdiyi müddətcə mənnən 1 qəpik belə görməyəcəkdir eyni zamanda.



hamısını göstər

sahil metrosunun qabağında fleyta çalan o uşaq