bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

guy ritchie



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
sherlock holmes - jude law - sherlock holmes a game of shadows - ən bəyənilən ekşi sözlük entryləri - rocknrolla - vinnie jones - lock, stock and two smoking barrels - snatch - ən yaxşı rejissorlar
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+2 əjdaha

1. madonnanin kecmis eri ingiltereli kinorejissor. oz stili ile ferqlenir. filmlerinde daima hadiseler suretle bas verir. demek olar ki butun filmlerinde mafiya, kuce soz-sohbetleri ve ironik dialoqlar var. bezi filmleri:
(bax: snatch)
(bax: rocknrolla)
(bax: revolver)
(bax: sherlock holmes)
(baxma: mean machine)

+1 əjdaha

2. madonnanın heyatındakı kişilerin arasında en normal olanıdır. boşanmalarının sebebi guy ritchienin ikinci bir uşaq evladlığa götürmek istememesidir.
babat rejissordur. onun filmlerinin öz heveskarları var. men meselen sevmirem.

+1 əjdaha

5. 1968. 10 avqust. qızmar yayın yandırıcı günəşinin müşaiətiylə, kral ı edwardın soyundan gələn guy stuart ritchie dünyaya endi. disleksiya xəstəliyi olsa da, bu onun ssenarist və rejissor olmasına mane olmadı. və 1998-ci ildə " lock,stock and two smoking barrels" filmini çəkmək yadına düşdü. bir ilahi vəyh idi, sanki. bu çəkilişi mələklərə xas gözəlliklə yerinə yetirmişdi. amma bu son deyildi. çünki, bunun başlanğıcı da yox idi. ona görə də o 2000-ci ildə "snatch" filmini cənnətdən oğurladı.

"when you dance with the devil, you wait for the song to stop."* lock,stock and two smoking barrels



hamısını göstər

guy ritchie