bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

international festival of language and culture



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla

başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+4 əjdaha

3. uqandalı mbokani çuku-çuku'nun "uyan türkiyem, uyan artık" deyib ağlayacağı festival.
nə kayf tutursuz amk bundan?

+2 əjdaha

4. resmi twitter sehifesi IFLC (@intFLC) - dir. dostar obama bele bura xususi temsilcisi vasitesi ile xos niyyet mesaji gonderib. twitterde bele bir serh oxumusdum Türkçe Olimpiyatlarını 33 dünya başkentine taşıyarak Uluslararası Dil Festivali'ne çeviren Erdoğan'a teşekkürler!

not: obamanin mesaji />
not-2: ban ki moonun mesaji

+1 əjdaha

5. həqiqətən qozumuza kimi olan tədbir və ya artıq nəysə. heç olmasa qabağına nurçuluq, din, feto, tayyip falan yaz bilinsin də ay abi. atatürk bu yobazlara necə qoyubsa hələ də acısı keçməyib.

#211479
(baxma: açqivə qavlıyım ay qasim)

+1 əjdaha

1. turkce olimpiadalarinin dahada qloballasdirilmis hali. 2011 sonrasi akp hokumetinin zulmu ve erdoganin shexsi kini ucbatindan hizmetin turkiyede daralan fealiyyet sahesi bu herekeri dunyada qloballasmaga "mecbur etdi". ele turkce olimpiyasini bu gun 38 olkede medeniyyet festivali halina gelmesi bunun en bariz numunelerindendir. zaten hocaefendi demisken kecici sixintidan sonra allahin izni ve inayeti ile hizmet hereketi 10 defe boyuyecek. ve bunun isaretleri artiq goz qabagindadir.

(youtube: )

+1 əjdaha

2. corab iyinin tavan vuracağı festival.

edit: #197244 nömrəli entry; xəbərçilər tərəfindən nifrət ifadəsi və ya təhqir səbəbi ilə moderatorlara silinmək və ya düzəldilmək məqsədi ilə xəbərlənib

asfdgsdaks. qasim ne adamsan



hamısını göstər

international festival of language and culture