bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
universitet

19 yazar | 5 başlıq | 47 entry
yenilə | gündəm

son entrylər 47 yeni entry
#zirzəmi 1 yeni entry
#sözaltı wiki (3031)

ailə evində yaşamaq 6 yazarların çəkdikləri pişik şəkilləri 5 sözaltı günlük 4 pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97 splitting kəkələmə euro 2024 m/Necə yazar ola bilərəm? 15 m/Whatsapp 2 m/Work and travel 2 sosioloji marksizm | elm ufc obyekt yönümlü proqramlaşdırma perfume genius javascript zəka | elm 28 may 1997 b.dortmund - yuventus matçı tanah tissot prx ray ban 1984-85 serie a sezonu red hot chili peppers kodak 1986 klivlend şar festivalı i̇qbal bano davide moscardelli stolipin qalstuku edip pul wallet reaction forming dar alanda kısa paslaşmalar x-men '97








link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

universitet

#təhsil

dostlar,universitetə təzə başlayiram.ilk gün necə olur,necə geyinim,dəftər-kitabdan nə aparim?məsləhətlərinizi əsirgəməyin zəhmət olmasa


User Avatar

1. heçnə aparma -* öz kafana görə geyinib get heçnə məcburi deyil ama çalış ilk gündən müəllimlərlə yaxşı münasibət qurasan, ilk gündən babat gözə girsən sonra rahatdı -* onsuzda qarışıqlıq tanışlıq falan olacaq -*

gizli @24381

User Avatar

2. Özün ol , cibinə bir vərəq qoysan heç nə itirməzsən. İlk günlər qrupyoldaşlarınla çox məsafəli olma yoxsa elə də qalacaq.

gizli @24382

User Avatar postun sahibi

3. çox sağolun

Dallas abdus @24384

User Avatar

4. Ilk gunu bir sey olmaz dediyim,hec ne aparmadigim ADNA -da ilk gun 180 deq muhazire yazmisdim. Hec olmasa bir qelem qoy cibine.

gizli @24386

User Avatar postun sahibi

5. elə ilk günnən mühazirə olur?

Dallas abdus @24388

User Avatar

6. ilk gunden muhazire olmasinda qeyri normal ne var dost? ) tebii ki

oxuyucu @24390

User Avatar

7. Məktəb deyilki -*))

gizli @24391

User Avatar

8. mən bu universitetin mk uni dedik məktəbdən betər çıxdı amk

gizli @24394

User Avatar

9. Ozuvu qorxaq aparma amma medeniyyet de qiraga cixma. Defter rucka hec ne aparma. Dovlet unisinden gedirse yeni sohbet. Ozeller yeni qafqazdi nem babat tehsil olan uniler ada zad (ozel olmasa da) ayri havadi. Neyse mesafe sohbetin sehv deyibler mesafe qoy ozu de lap yekesinnen. Hamini tani sonra etrafivi secersen. Menim kimi ilk hefteden gedib qelyanda uwaqlarnan gulewsen sonra 8 ayin gedecek onlara nece davranmali olduqlarini bawa salmaga.

oxuyucu @24395

User Avatar

10. He bir de yadimnan cixdi. Geyim wehere cixanda geyindiyin kimi geyin. Amma hem de duwun ki her gun getdiyin yere gedirsen ve dovlet resmi qurumu kimi weydi uni. Yeni yersiz aksesuar cox dirnaq arasi bezenub duzenmek eleme normal. Geyim de ne cox wit olsun ne de lap adi. Wehere geyindiyin kimi amma uni oldugun da nezere alirsan geyim tam olaraq budu. Ozune seks derecede baxan adamlar da olur onlar bekar adamlardi qizlar kimi ozu ucun yox etrafi ucun yawayan. 21 yawinda her gun sac jeleliyenler var. Men seni oz kafamnan bilib meslehet verdim.

oxuyucu @24396

User Avatar postun sahibi

11. yaşım 16 dı.bdu hüquq fakültəsidi.çox adam mənə deyirki bdu bazardı.əvvəl oxuyan abilər.yaxud da indi oxuyan varsa bdu haqqda nə deyə bilər?

Dallas abdus @24401

User Avatar

12. Dekanı pisdi deyə eşitmişəm, siqaret çəkməyə qoymur düşüb aşağıda bmi-də liftin qabağında çəkirlər. Bdu bazar demək bir az haqsızlıq olar, təhsil zad yoxdu digər dövlət unilərindəki kimi amma bazar deyil.

gizli @24402

User Avatar

13. Universitetlerde sachin uzunluguna nese deyirler bes? -*

gizli @24407

User Avatar postun sahibi

14. cox uzundu qaqas?

Dallas abdus @24408

User Avatar

15. bir neçe müellim görmüşem saçları uzundu bdu-da. kimse nese dese reaksiya vermə, gğzlerini zille gözüne bax elece. qoy tırssın. ilk günden onsuz da birşey anlamayacaqsan. sonrakı günler belli olacaq nevar ne yoxdu oralarda. ona göre de fazla kasma özünü. sadece müşahide ele.

gizli @24414

sən də yaz