bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil

qısqanmayan qız



facebook twitter əjdaha lazımdı izlə dostlar   mən   googlla
güldürən səhv oxumalar
başlıqdakı ən bəyənilən yazılar:

+8 əjdaha

12. xәyalpәrәstlәrin dediyi kimi özünә, ya sevgilisinә ya da әmiuşaqlarına güvәnәn qız deyil. qısqanmamaq deyilәn bir şey yoxdu. paranoyaklıq dәrәcәsindә qısqanmaq var, bir dә yola verilә bilәcәk dәrәcәdә. ancaq hәr türlü var. mәntiq çәrçivәlәrindә düşünəndә inam problemi yoxdusa, qısqanclıq olmamalıdı kimi gәlә bilir adama. ancaq sevmәk rәsmi üslubda bağlanan, öz formallıqları olan müqavilə deyil. burda әksinә, xaos hökm sürür. sәn oturub düşünürsәn ki, filan çәkidә, filan boyda, filan xüsusiyyətləri olmayan adamı sevә bilmәrәm ancaq birinә aşiq olanda o sadaladığın xarakteristikaları tutuşdurub, sağlam bir hassiktir çәkirsәn. sevmәkdә mәntiq, aydın fikir yoxdu. bir adam var vә onun sәninlә olub olmama ehtimalı var. vә dә әtrafda itә tök rәqiblәr var. yenә buranı oxuyub lan özünә güvәnirsәnsә rәqiblәr qozuna olmaz deyirsizsә, siktirin gedin. afrodita olsan, yenә qısqanırsan. bu işin necә deyәrlәr üslubu budu. normal olanı budu yәni.

+3 əjdaha

10. ya qarshisindakina, ya da ozune guvenen qizdir.

+2 əjdaha

4. bir insan həddindən artıq qısqanırsa normal deyil , özgüvən problemləri ola bilər. yaxud heç qısqanmırsa yenə normal deyil.
hər şey qədərində gözəldir..

+2 əjdaha

6. sevgilisine hedsiz derecede inanan,güvenen qızdı

+2 əjdaha

9. sevməyən qızdı.

+3 əjdaha

3. mövcud deyil. eger varsa təcili surətdə dnası alınıb çoxaldılıb bütün insanlığa qazandırılmalıdır.

+1 əjdaha

2. eyer qiz sizi qisqanmirsa nefes aldiqina subhe edin,belke ölüb gormemisiz . ummumyetle bele bir qiz yoxdu,qizlar hetta sadece uzaqdan beyendiyleri tipleride hansisa basqa qizla gorende qisqanir.



hamısını göstər

qısqanmayan qız