bugün wiki təsadüfi son
sözaltı sözlük
məsləhət postlar mesaj Profil
söz6 travel / söz6 idman klubu
link məsləhətxana link yeni başlıq aç link mənimkilər

söz6 travel / söz6 idman klubu

#sözaltısözlük

Kitab/film qaldı, indi keçirəm idmana, travelə filan :d
İdman deyəndə şey edə bilərik, yığışıb futbol oyunları düzenlemek məsələn. Olsun şahmatı, nə bilim hər nəsə. Hətta səhərlər bir parkda yığışıb yoga belə edə bilərik
Travelə də aiddir camp, ya günlük turlar. Mən onsuz gedirəm tanımadığım başqa adamlarla, sözlükdən tanımadıqlarım olsa maraqlı olar elə bilirəm. Modlar işə də çevirə bilər bunu. Baxın da indi, axşam yatanda ağlıma gəlmişdi, dedim bəlkə yararlı olar.
Oturmaya mı geldik ayol ahsjs


User Avatar

2. Film klubunun qeydinə qalmağı unutmayın ama-*

the dude @77994

User Avatar postun sahibi

3. @77993 anonimlik getmir ki. Bir dene idare eden bilir görünüşünüzü. Adınızı bele demeye bilirsiz.
@77994 haha, dudee. Bunları ideya olsun deye vermişem, menimki film klubudu. Naraaat olma❤

mariya kürüsü @77995

User Avatar postun sahibi

4. Lmao özü də niyə bu qədər şey etdiniz ki? Məcbur deyil, bir şey deyil. İstəyən düzənləyər, istəyən qoşular - ki, belə də olur zaten. Anonimlik, doğrudan, problem olmur. Həm bu cür etkinliklərə qoşulmaq istəyəndə anonimlik elə də vecinə olmur adamın. Sosial aktivlikdir də, nə ziyanı, eh.

mariya kürüsü @77996

User Avatar

5. sözlüyün yarısı depressiyada,yarısı sosial fobiya,intihar başlıqları həmişə gündəmdə,çoxu tələbə və imtahan stresi,hazırlıqlar filan. görüşüb sosiallaşsalar problem olmaz,sözlük əvvəlki havasından çıxıb onsuz da anonimlik zad. z nəsli var artıq, nə anonimlik mk, kef eliyin

graviton @77997

User Avatar postun sahibi

6. @77997 men sosial fobiyamın demek olar çoxunu üzvü olduğum film/kitab klubunda aşmışam. Keçen görüşde de ehaliye dedim, klubun meqsedlerinden biri sırf bu mövzularda bir-birimize destek olmaqdır. Ha anonimlik, boş iş deye deyinsinler, lap iller sonra bele birce nefer gelib dese ki, klub mene bu xırda şeyi qatdı, men bilecem ki, meqsedime çatmışam ve xoşbextlikden çıxacam göyün 7 nedir, 7777-ci qatına. Çox, lap çox isteyirem kimese yaxşı yönden toxunsun bu klub. Özüm üçün olsaydı klubdan çox klub var sonuçta, birine qatılıb günümü sürerdim. Klubun teşkiline, ne bilim e içindr olanlar bilir zaten nece ciddiye aldığımı, bu şeylere vaxtımı da ayırmazdım.
İdman/travel ideyasını da belke kimse götürüb teşebbüskarlıq eder deye verdim. Ne de olsa hamının filme ve kitaba marağı yoxdur, her kes özüne uyğun bir yere qoşular. Kimse de gelib her şeyçiler deyende, anonimlik deyende üzülmürem deyil. Psixoloji problemi olub, klubun xeyrini deyeceyini düşünen, hetta kluba möhtac birine inanın anonimlik heç amma heç önemli deyil. Yaradılan her nedirse meqsedine baxaq, xahiş edirem.

mariya kürüsü @77998

User Avatar postun sahibi

7. Men xeste her depressiyada, ya sosial fobiyalı, ya qeyri psixoloji problemli birini görende, burda yazdıqlarını oxuyanda üreyim üzülür, canım yanır. Niyesi çox asandır, içinden öle-öle, son nefesimi derirmiş kimi çıxmışam bu ağ güne. Başa düşmekle qalmıram, hamısını eynen özüm kimi hiss edirem. Menim üçün sözlüyün üstünlüyü onda oldu ki, burda deqiq bilirem ki bu teher adamlar var ve klub daha elçatandır onlar üçün. Etrafımda yüzlerle adam var, sosial media hesablarımdan klub elanını açsaydım 100% yığılacaqdı. Amma mene bu lazım deyil, deyil.
Deyesen yene overreacting etdim, amma okay. Gerekliydi

mariya kürüsü @77999

User Avatar

8. gozel dusunmusen mence, mari. sosial sebekelerde hami mutludur onsuz ya da xosbext tereflerini ancaq gosteririler deyek.

anonimlik realda tanidiqlar ucun yaxsidir belke ki ureyini bezen burada etirafda filan acirsan istemirsen yaxinlarin, dost-tanis bilsin ya da boluse bilmirsen onlarla.

men de evvel anonimliyin qati terefinde idim amma indi dusunurem ki, burada tanis olanlar bir-birile gorusub derdlesse, sosiallassa yaxsi olardi. asagi-yuxari benzer kutledir cunki.

sosial fobia evde oturmaqla yenilmir. depressiya ve s. ucun de yaxsidir eyni kafada oldugun insanlarla sosiallasmaq. sadece internetden tanisanda biraz daha diqqetli olmaq lazimdir, kimdir necidir deye. yoxsa nicklerinizi de hec demeyin.

mene de sekil atarsizzdfghetsrjydtkuy

haillucifer @78002

User Avatar

9. Sözlükçülərin yığışıb futbol oynaması və s. yaxşı ideyadır. Həmçinin yüngülvari online və ya görüşüb şahmat-şaşki turnuvasıda etmək olar.

zazoza @78006

sən də yaz